Курсове за учители с кредити

Excel – от начинаещи до експерти

Лекциите в курса...

Период на провеждане: С отворен край
Период на записване: Записване по всяко време
Език на курса: Български
Цена: 

Безплатно по програма "Квалификация за професионално развитие на педагогически специалисти". За повече информация https://teachers.mon.bg/

Ръководители
hristina
hristina
Лектор във виртуалното училище на Мрежата на учителите новатори – teacher.bg. Лектор в различни онлайн и офлайн курсове и семинари за електронни социални умения, Office 365 за образованието и др. Разработчик на електронно учебно съдържание, мултимедийни и видео уроци и тестове за деца и възрастни.
kalopres
kalopres
Дългогодишен създател и лектор на различни курсове, подпомагащи учителите в приложението на ИТ в ежедневната им работа като учители и класни ръководители.

Структура на курса

Microsoft Excel е една от най-популярните и необходими програми за деловия човек. Чрез нея всеки потребител може да създава и редактира електронни таблици, да въвежда и обработва данни, да прави изчисления, да създава отчети и диаграми, да ги оформя по подходящ начин и да ги подготвя за печат.

В поредица от лекции в този курс ще се научите подробно как да работите с електронни таблици с помощта на Microsoft Excel. Лекциите са разделени по теми, представени като видео уроци, след всяка лекция има тест.