Мнения

Everyone Gives се фокусира в образованието у нас

Социалната кампания Everyone Gives, подкрепяща благородни каузи в повече от 60 държави в света стартира и у нас, като фокусът й ще е образованието и осигуряването на по-добри условия за развитието на младите хора, информират централните печатни медии.

Инициативата се случва в партньорство с КРИБ и Американската търговска камара. По време на провеждането й подкрепа очакват „Джуниър Ачийвмънт България“, сдружение „Тук-там“ и „Заедно в час“.

Глобалната кампания Everyone Gives, която стартира официално вчера, 22 февруари, е основана на личните и социалните контакти. Чрез уебсайт платформата www.everyonegives.org всеки може да избере каузата, която да подкрепи, и да изпрати директно към нея своето дарение.

Следващата стъпка е дарителят, използвайки своите лични и професионални контакти, социалните мрежи, в които участва, да сподели благородната инициатива и да отправи покана за присъединяване към Everyone Gives.

„В Everyone Gives не е важно колко ще дариш, ада успееш да присъединиш колкото може повече дарители“, коментира бившият английски премиер Тони Блеър, който се включва в инициативата със своята фонсация „Вяра“.