Учители

12 учители, които никога не бихте искали да срещнете в клас

Tези 12 видове учители ще ви накарат да настръхнете в час. Не пожелаваме на никого от вас или вашите роднини да среща някой от тези чешити:

1. Учителят, който никога не е доволен от енергията и ентусиазма, с който правите нещо и винаги иска още и още (по-силно), докато не ви докара до истерия!

2. Учителят, който не обяснява. Преподава скучно урока си, а когато имаме въпроси, не може да ни отговори или ни казва неверни неща.

3. Преподавателят, който е вечно отегчен до смърт и изморен от работата си и от учениците.

4. Глупавият и повърхностен млад заместник, който не иска да ни научи на нищо, а само да получава комплименти колко е готин и толерантен.

5. Изгубеният в превода учител, който не е наясно в кой клас се намира и какво ще преподава днес

6. Преподаватялт с махмурлук. Дали в училище или в университета, да попаднеш на урок на пиян преподавател е унизително и безполезно.

7. Учителят със запуснат външен вид. Да ти преподава или обяснява някой, който излъчва лоша телесна миризма, е голямо мъчение. Особено ако трябва да го преживяваш отново и отново всяка година. Нескопосано избраните дрехи, лошо епилираните косми и други подобни пропуски пък може да предразположат учениците към подигравки.

8. Преподавателят, който дава десетки страници домашно и ни пожелава приятен уикенд или весели коледни празници

9. Учителят, който не спира да говори, след като бие звънецът, като влиза с урока си във времето за междучасие и дори във времето от часа на друг учител.

10. Супер стриктният учител, който е „опериран“ от чувство за хумор, смята училището за казарма и прави голям скандал и за най-миниатюрните грешки.

11. Скучният учител, който не разбира езика на хората, камо ли на учениците, и не може да задържи вниманието им.

12. Учителят, който никога не е искал да преподава и мрази всичко, свързано с работата си.

Източник: dir.bg