Учители

Учители и близки на учителката Фани Стоянова събират подписи в нейна подкрепа

Учители и близки на учителката Фани Стоянова събират подписи в нейна подкрепа. Подписите ще бъдат изпратени до МОН.

Стоянова стана известна, след като според близки на ученичка, учителката я е ранила с чин по време на час. Инцидентът се е развил в училище в софийското село Яна.

“Другата страна се чу. Всичко, което се каза беше лъжа. Напрежението започва преди седмица, когато от портмонето на майка ми са откраднати 300 лв. По-късно се оказва, че са били задигнати от 3 момичета, едно от което по-късно заявява, че е ранено от майка ми. Как така, ако ученичката е ранена, никой от съучениците ѝ не е видял. Ученичката е наговорила лъжи пред близките си, а баба ѝ нападнала майка ми. Има синини по ръцете. Тя е учителка от 40 години”, разказа пред камерите на Нова телевизия дъщерята на учителката Фани Стоянова.

“Учениците нямат елементарно уважение към учителите. Такива сблъсъци не са за първи път. Поне да се спазваше елементарна дисциплина. Каквото и да се случи, все ние сме виновни. Родителите отсъстват”, разказа друга учителката.

“Има признание, че са откраднали парите. Върнали са ѝ 45 лева. Урониха ѝ престижа, показаха я по всички телевизии”, допълни дъщерята на учителката.

Източник: novini.bg