Учители

Обявиха победителите за Microsoft Innovative Educator Expert

Готов е финалният списък с победителите в надпреварата за Microsoft Innovative Educator Expert за 2016-2017 година. От стотиците високо квалифицирани и иновативни преподаватели, заявили желание за участие в програмата, Microsoft успя да селектира най-добрите кандидатури.

Microsoft поздравява избраните кандидати: Росен Ралчев, Величка Дафчева, Иван Гьонов , Гергана Петрова, Деяна Пейкова, Таня Сребрева.

Тази година те показаха завидни умения и нюх към иновации. Победителите ще имат невероятната възможност да получат нови знания и идеи, за това как да използват последните технологични решения в своята класна стая и да помогнат на своите ученици „да постигнат повече“. Победителите тази година ще и станат част от огромната Microsoft Innovative Educator Expert мрежа, която обединява учители с напредничаво мислене по целия свят.

Тези, които преминат успешно курса на обучение ще получат специален сертификат, който ще им гарантира статут на Microsoft Innovative Educator Expert.

Повече информация за инициативата може да намерите на: https://www.microsoft.com/en-us/education/educators/miee/default.aspx

Източник: Microsoft