Мнения

Конкурс “Аз и моята история“ за децата от домовете

На 24-ти май „Спортс Мениджмънт България“ и посланикът на „Отбор на надеждата“ Георги Господинов стартираха конкурс за есе на тема „Аз и моята история“ във всички социални институции за настаняване на деца в България. Партньор на проекта е Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД).

Целта на конкурса е да развие творческите заложби на децата лишени от родителска грижа. Текстове за участие в конкурса се приемат до 24 август, а оценяването им ще бъде направено от жури с председател Господинов, а награждаването ще съвпадне с началото на новата учебна година.

Всяка история ще бъде прочетена от нас, а най-добрите ще бъдат публикувани и прочетени от много хора. Ще стигнат до читатели, които никога не си срещал. Тези, които са ни развълнували най-силно, ще получат награди.

Нека историята бъде кратка, около 3 страници, на компютър или на лист хартия. Да е вълнуваща, истинска, обикновена или извънредна, със случка или не. Това ще е твоята история и ние страшно искаме да я чуем. За всички ни е важно.

Сега е твой ред. Чакаме история до 24 август 2014 г. на имейл адрес me.and.my.story.2014@gmail.com или я изпрати написана на хартия в централата на Държавна агенция за закрила на детето в гр. София, ул. „Триадица“ №2, от където ще я вземем лично.

Краен срок: 24 август 2014 г.

Още информация