Мнения

Днес стартира изложението Bett Powering Learning 2013

Днес в изложбения и конферентен център ExCel в Лондон бе даден официален старт на изложението Bett (British Education Technology & Training) Powering Learning 2013, което до 2 февруари ще приеме повече от 30 000 посетители.

Заедно с него в английската столица се провежда и Световният образователен форум (EWT). Глобалният софтуерен лидер Майкрософт е партньор и на двете събития.

Съоръжението в Докландс ще е домакин на над 3800 събития. В него ще могат да се видят достижения на технологиите в класната стая, тяхното оптимално използване в хода на учебния процес, както и съвременни техники на преподаване и обучение.

Участващите преподаватели ще имат възможност да станат част от създаването на образователни приложения за Windows8 чрез споделяне на опит и идеи.

Иновативните училища на Партньори в познанието ще могат да представят своите последни идеи за това как ученето може да стане по-привлекателно и да бъдат постигнати по-високи резултати.

Ще бъде проведен семинар за най-новите тенденции в технологичното образование, а експерти ще изработят практически стъпки за мащабиране на иновациите в образованието.

Предстои семинар, на който ще стане ясно как чрез използване на ресурси на Майкрософт ще се повиши качеството на преподаване и уменията на учениците.