Учители

Виртуално представяне на отличените проекти от Глобалния форум на Майкрософт “Партньори в познанието“

С цел да се помогне на училищните ръководители, преподаватели и възпитатели в преподаването в техните училища, чрез създаване и следване на на културата, носеща духа на технологиите на Майкрософт, световният софтуерен лидер чрез Microsoft Partners in Learning е въвел практиката да организира различни виртуални семинари.

На тях всички заинтересувани от последните достижения на информационните технологии, както и от иновативните практики за преподаване могат да подобрят уменията си и да развият лидерските си умения.

Днес, 16 януари, ще бъдат представени проектите, отличени на Глобалния форум на Майкрософт „Партньори в познанието“, който се състоя в края на ноември и началото на декември миналата година в Прага.

Повече от 500 учители, възпитатели и образователни лидери от 75 страни си дадоха среща, на която демонстрираха идеите си за това, как обучението в 21-ви век може да стане по-интересно и по-качествено.

Вижте кои проекти бяха отличени в Прага на страницата на „Партньори в познанието“

Прочетете за проектите и в материала на teacher.bg.

Влезте ТУК, за да разберете как да присъствате на лекцията (изисква регистрация)

Виртуалната лекция е днес,  16 януари, сряда, от 16:00 ч българско време (6:00 AM Pacific Daylight Time (UTC – 8 hours). Продължителността на всяка е 1:30 ч.