Учители

Tретото издание на „Учителят в действие“ събира учители и директори от цялата страна

На 31.10 и 01.11.2017 г. в хотел „Рила‘, к.к. Боровец ще се проведе Третия годишен форум за образование „УЧИТЕЛЯТ В ДЕЙСТВИЕ“. Форумът се организира от РААБЕ България и Института за следдипломна квалификация към Университета за национално и световно стопанство, в партньорство със Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България, издателство „Клет България“, издателска къща „Анубис“, издателство „Булвест 2000“, Асоциацията на Кеймбридж училищата в България и Майкрософт България.

Събитието ще събере на едно място учители и директори на образователни институции от цялата страна, което е възможност за споделяне на мнения, обсъждане на добри практики и за дискусии.

В двата последователни дни екип от висококвалифицирани лектори от България, Германия, Италия, Чехия и Словакия, експерти в различни области, ще представят актуални за предучилищното и училищното образование теми.
Работната програма е организирана в три паралелни панела:
• Ефективното лидерство – предпоставка за качество на образователния процес;
• Съвременни форми и методи в образователния процес в детската градина и изграждане на приобщаваща образователна среда;
• Иновативни стратегии и подходи за усъвършенстване на образователния процес и изграждане на позитивна и мотивираща образователна среда.
В панелите са включени интересни презентации и уъркшоп сесии за учителии за директори на детски градини и училища.
Участниците ще получат 3- месечен достъп до платформата за дистанционно обучение на РААБЕ България и удостоверение за участие с 1 квалификационен кредит, издадено от Института за следдипломна квалификация към Университета за национално и световно стопанство.
Повече информация за събитието, темите и условията за участие са публикувани на: http://www.pedagozi.bg/forum-2017.
Можете да ни се обадите на телефон: 02/9741781 или да ни пишете на e-mail: academy@raabebg.com.