Мнения

Microsoft представи предварителната версия на Outlook

Майкрософт представи предварителната версия на новата, модерна имейл услуга Outlook.com за крайни потребители. Компанията предприема смела стъпка напред в усилията си да преобрази личната електронна поща – от центровете за данни до опита на отделния потребител – и да предостави имейл услуга за следващите си милиард потребители.

Ето, акцентите в предварителната версия на Outlook.com:

Съвременно преживяване за модерни браузъри и устройства: Свеж и изчистен интуитивен за ползване интерфейс, който работи в различните устройства с Exchange ActiveSync, като намалява с 60% пикселите в заглавната си част и показва 30% повече видими съобщения в пощенската кутия. Няма реклами или големи полета за търсене, които да заемат допълнително място.

Контакт с приятели и колеги, независимо къде са: Предварителната версия на Outlook.com е свързана с Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, а скоро и ще бъде и със Skype. Можете да гледате снимки на приятелите си, съобщения, статуси, чатове, разговори – всички захранвани от винаги обновен списък с контакти, който е свързан с тези мрежи.

Интелигентен и мощен: Outlook.com автоматично сортира съобщенията от контактите, бюлетини и обновленията от социалните мрежи, като можете да ги преместите или изтриете с няколко кликвания. Услугата включва безплатни Office Web приложения – Word, Excel, PowerPoint и OneNote, както и SkyDrive.

Дава контрол на потребителите: Личната поща си остава лична (без реклами в person-to-person писмата) и разполага със страхотни инструменти.

Разбира се, в Outlook.com са включени основните за всеки потребител функции като практически неограничено място за съхранение и най-добрата към момента защита от спам.