Учители

Microsoft отваря за свободно ползване нови образователни инструменти за OneNote

Световният софтуерен лидер Майкрософт обяви в официалния си блог, че ще отключи за публично ползване нови образователни инструменти за платформата OneNote.

Решението им е продиктувано от ентусиазма на преподаватели по цял свят при използването на OneNote в класната стая, за обща работа, сътрудничество и споделяне по определени задачи. От компанията подчертават, че инструментът е олицетворение на желанието им в един документ да бъдат събрани различните стилове на мислене, учене и начини на работа на отделните хора.

Затова въз основа на обратната връзка от страна на преподавателите и на допълнителни проучвания днес се въвеждат нови средства за обучение. Победителят в Microsoft Hackathon – Learning Tools for OneNote (обучаващи инструменти за OneNote) е лента, която е важна добавка за OneNote 2013 г. и 2016.

Инструментите за обучение за OneNote помагат на всеки да подобри уменията си в четенето и писането, включително надарени учащи, ученици със специални образователни нужди или при комбинация от някои от редицата уникални възможности на учениците.

Още информация за инструмента и как да го изтеглите, намерете тук