Microsoft: Как да изградим иновативно училище в Шумен и Варна

Microsoft: Как да изградим иновативно училище в Шумен и Варна
Microsoft стартира отново с проекта „Как да изградим иновативно училище с Windows 10 и Office 365?”  през март. След успеха и обратната връзка от преподавателите посетили серията от безплатни обучения в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Благоевград, Русе и Плевен, екипът продължава с градовете Шумен, Варна и Стара Загора.

Проектът „Как да създадеш иновативно училище с помощта на Windows 10 и Office 365” започна през месец октомври 2016г. като съвместна инициатива на Microsoft и РУО в страната като идеята е да се запознаят преподавателите с технологичен профил от цялата страна с последните решения на компанията в сферата на образованието.

Всеки преподавател, който е с технологичен профил или интерес в областта на дигиталното преподаване и учене може да присъства на напълно безплатния семинар. За максимално удобство на преподавателите в споменатите градове екипът ще изнесе по няколко семинара във всеки град. Моля регистрирайте се само по веднъж.

„Как да изградим иновативно училище с Windows 10 и Office 365?” продължава с втората седмица на март в градовете Шумен (13 и 14 март) и Варна (16, 17, 18 март). Можете да се регистрирате от тук:

Варна: https://www.microsoftevents.com/profile/web/index.cfm?PKWebId=0x3957339435

Можете да научите повече за инициативата от тук: https://www.microsoft.com/bg-bg/innovativeschoolfy17

Следете сайта teacher.bg за повече информация относно бъдещите събития.

Източник: Microsoft Bulgaria

Коментари във Facebook