Мнения

Microsoft дава началото на нова серия от безплатни курсове

Microsoft дава началото на нова серия от безплатни курсове в партньорство с edX, специално създадени за директори на училища и училищни лидери! Регистрирайте се на: aka.ms/edxregistration

Microsoft вярва, че за да бъде успешно дадено училище днес, то неизбежно трябва да извърви нелекия път на дигиталната трансформация. Ние знаем, че това е от изключителна важност за вас и смятаме, че трябва да сте подготвени за това днес, и да сте готови за предизвикателствата, които ви предстоят утре, по пътя към превръщането ви в „Иновативно училище“. Microsoft смята, че училищните лидери и директори трябва да бъдат готови за това пътешествие за да можем заедно да постигнем повече.

Поради това сме изключително щастливи да ви съобщим, че Microsoft, съвместно с edX, организира серия от дигитални курсове за вас и регистрациите за тях са вече отворени и напълно безплатни.

С начало от Януари 2017, тези 5 нови online виртуални обучителни курса са създадени специално да помогнат на директорите на училищата и училищни лидери да научат повече за процеса на „Дигитална трансформация“ и как да преведат своето училище през него.

Списък на курсовете:

·        Launching Innovation

·        Leading Ambitious Teaching and Learning

·        Deep Learning Through Transformative Pedagogy

·        Leading Change: Go Beyond Gamification with Gameful Learning

·        Design Thinking for Leading and Learning

За повече информация: aka.ms/edxregistration

Източник: Microsoft