Учители

Обучение за работа с Офис 365

Уважаеми колеги,

Мрежата на учителите-новатори предоставя облачни технологии за  образованието в България вече 10 години. В настоящият момент ние общуваме онлайн с над 44 000 колеги-учители от цялата страна, които желаят да се запознаят с методическите възможности за онлайн прилагане на приложения от Office365 за индивидуална и екипна работа в дистанционното обучение.

В тази връзка имаме пълна готовност да окажем съдействие и подкрепа при използване на раздадените акаунти от Министерство на образованието и науката и активирането им.

Уверени сме, че в сложната обстановка и при предприемане на електронно обучение, можем да помогнем компетентно на всяко училище за онлайн водене и насочване на учебния процес и постигане на целите по отделните предмети.

Нашето предложение в помощ на бързото въвеждане на дистанционното обучение във вашето училище е следното:

      1. ·Безплатни онлайн лекции на живо във фейсбоок страницата ни: Офис365 за българското образование
      2. Онлайн курс „Oблачни технологии в процеса на дистанционно обучение

Можем да ви помогнем във внедряването на Office 365 във вашето училище или да окажем дистанционно съдействие на учители или училища при усвояването на възможностите на платформата за постигане на ефективна и удовлетворяваща работа. За целта предлагаме обучение за работа с платформата само на учителите във вашето училище в малки групи през виртуална класна стая Мicrosoft teаms.

В рамките на обучението в реална среда ще научите как да ползвате безплатната платформа за виртуална класна стая Мicrosoft teаms, как да създавате тестове и електронно съдържание . Съобразена с българските условия доказала се методология за провеждане на дистанционно обучение с акаунтите ви раздадени от МОН. Издаваме сертификат за проведеното обучение.

За персонална оферта за вашето училище, моля свържете се с нас на посочените контакти .

В условията на извънредност, ние сме готови да откликнем и дадем компетентна помощ.

За повече информация моля да пишете ни на адрес oblak@teacher.bg или да се обадите на телефони: 0879230100; 0879830100