Ученици

100 средношколци се регистрираха в състезание по компютърни мрежи

В Шестото издание на националното състезание по компютърни мрежи за ученици от 8 до 12 клас са се регистрирали над 100 деца от цялата страна.
Състезанието се организира от Министерството на образованието, младежта и науката, Факултета по математика и информатика на Софийския университет “Св. Климент Охридски” и Българската асоциация на мрежовите академии.
 
Официалната церемония по награждаването на победителите в конкурса ще се проведе на 10 април (събота) от 12:00 ч. в Националния център за подготовка на ученици за олимпиади на ул. „Драган Цанков” 21А.
 
Да поздравят победителите са поканени президентът на Република България Георги Първанов, министър председателят ген. Бойко Борисов, председателят на Комисията по образованието, младежта и науката в 41-то Народно събрание на държавата Огнян Стоичков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов и др.
 
Тази статия е съвместна публикация на Мрежа на учителите – новатори www.Teacher.bg    и Ай Си Ти Медиа http://ictmedia.bg/