Ученици

Форум “Ключ“ за студенти и млади професионалисти

На 17 март от 10:30 ч. в АУЛА МАКСИМА на УНСС ще проведе Форум „Ключ“. Той се организира от 42 training, Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и БАИТ в рамките на проекта „Европейска седмица на е-уменията 2012“.

КЛЮЧ ще бъде форум за споделяне на опит, мнения и идеи за професионалното развитие на младите хора в сектора на гражданските организации. КЛЮЧ ще събере на едно място млади хора, начинаещи в своята дейност в гражданския сектор, студенти с интереси към кариера в неправителствените организации, доброволци и ентусиасти с хора, които са успели в този сектор, които имат достатъчно опит зад себе си и желание да го споделят.

Един от акцентите ще бъдат дигиталните умения – ключ към успех на международно равнище.

На семинара ще се връчат и наградите на победителите в онлайн играта „Zone of Risk“ като част от семинара за безопасен интернет, който се провежда в партньорство с Националния център за безопасен интернет.

Денис Тренчев, на 15 г., от Технологично училище „Електронни системи“ в София е големият победител в състезанието. Той победи другите конкуренти със събрани 1127 точки – с 44 точки пред класиралите се на второ и трето място ученици от 9-а френска гимназия в София.

Денис ще получи таблет, защитен с ESET Mobile Security, и едногодишен лиценз за ESET Smart Security.

Наградите за победителите са осигурени по проекта „Европейска седмица на е-уменията 2012“ от „Хай Компютърс“ ЕООД – изключителен представител на производителя на антивирусната програма NOD32. Проектът в България се реализира от БАИТ.