Учители

Любопитно: Внимавайте със социалните мрежи!

Социалните мрежи са част от ежедневието на огромна част от населението на земята. В много случаи те са съчетание на полезното с приятното, но все по-мащабното им използване нерядко носи и негативи.

Последният подобен случай, който набра популярност е с младата учителка по математика от Оубърленд Хай Скул в Аврора, щата Колорадо, САЩ Карли Маккини, чиито предизвикателни фотоси обиколиха Интернет за броени часове.

23-годишната преподавателка се раздели с работата си, след като качи снимки в Туитър, на които е предизвикателно облечена (или по-скоро – съблечена) и такива, където пуши и пие, като сама си признава, че съдържанието на цигарата съвсем не е обикновен тютюн.

Реакцията на училищното настоятелство след като научило за профила със снимките била да отстрани учителката. Тя пък от своя страна получила подкрепата на учениците, на които преподавала.

И в края нещо още по-любопитно. Първоначално Карли Маккини закрила профила си в Туитър, но в края на януари отново е подновила Интернет изявите си и е качила пак снимките. Те могат да се видят на @carlycrunkbear, който за броени дни е събрал близо 27 000 последователи.