Институции

Шоуто „Вълшебствата на Мики Маус“ и Викторина „Моят безопасен Интернет“ в 14 СОУ /видео/

На 15.04.2009г. учениците от 1 и 4 клас на столичното 14 СОУ „Проф.Асен Златаров” имаха уникалния шанс да видят на живо един от големите илюзионисти на шоуто Дисни Лайв – Брад Рос. Публиката се наслади на фокуси, децата се снимаха с мага.
Събитието бе под наслова „Моята безопасност в Интернет” и децата отговаряха на въпроси, свързани с безопасното ползване на Интернет под родителски контрол и основните правила за общуване по Интернет. Две от децата, дали най-пълни и обосновани отговори, получиха комплект билети (дете+родител) за шоуто „Дисни лайв! Вълшебствата на Мики Маус!” За малката публика имаше и поощрителни награди.
Приятното събитие беше организирано от Националния център за безопасен Интернет, сайта Дечица.ком и Асоциация „Родители“.
 

Кой е Брад Рос?
 
“Когато искаш нещо истински и вярваш в себе си и в чудесата, всичко е възможно”
Това вдъхновяващо мото помага на професионалиста илюзионист Брад Рос да сбъдне своите мечти – на 25-годишна възраст той е поканен да участва в новото представление на Дисни Лайв! „Вълшебствата на Мики Маус”, за да партнира на най-изкусния вълшебник Мики Маус.
От съвсем ранна възраст Брад бива заинтригуван от илюзионисткото изкуство. Онова, което започва като хоби, прераства в нещо по-голямо – Брад осъзнава, че това му дава увереност и вяра в собствените му възможности. В света на вълшебното всичко е възможно!
От самото начало Брад се стреми да отведе зрителите на едно пътешествие в света на чудесното, любопитното и невероятното – в света на въображинието им.
“ Ако хората от публиката си позволят да се потопят в света на магията, в приказката, в илюзията на представлението, то те ще разбират, че вълшебството живее вътре в тях”, споделя Брад Рос.
Брад Рос подчертава, че въвличаненото и активното участие нва хората от публиката е изключително важно:” Като илюзионист аз влизам в директен контакт с публиката и харо от публиката се качват на сцената, за да участват в правенето на магичните фокуси. Така те участват в шоуто и остава у тях незабравим спомен.”
Като главен участник в представлението Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус
Брад Рос се забавлява да пътува по света и да споделя своето изкуство с хората по целия свят.
Но има само един фокус, кйто Брад още не е успял да овладее  – как да пакетира нещата си в куфара за цяла година напред, имайки предвид, че е постоянно на път с шоуто Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус.