Учители

Четвърти есенен форум “Училищното управление – лидерство за промяна“ среща директори на училища и детски градини от цялата страна


На 08-09 октомври 2015 г., в хотел Рамада София, гр.София, за  четвърта поредна година ще се проведе Есенен форум на директорите в системата на образованието. Събитието се утвърди като място за популяризиране на добри мениджърски практики и опит между директори на училища и детски градини от цялата страна.

Във форума да вземат участие повече от 150 директори от системата на средното образование

В рамките на двудневната програма на форума лектори от България, Германия, Чехия и Холандия ще представят на вниманието на участниците интересни теми по въпроси, свързани с мениджмънта на промяната като възможност за развитие на училището и детската градина; предизвикателствата пред директора в динамично развиващата се образователна среда; осигуряването на високо качество на учебния процес; прилагането на коучинг умения в училищното управление и др.

Форумът се организира от РААБЕ България със съдействието на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България (СРСНПБ), Синдикат на българските учители (СБУ), Фондация „Програма Стъпка по Стъпка“ и издателство Клет България.

Повече информация за събитието, програмата, лекторите и условията за участие са публикувани на: www.pedagozi.bg

Oще информация за конференцията