Мнения

Четвърта национална конференция на тема “Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“

Четвъртото издание на една от най-успешните конференции за информационните технологии в образованието ще се проведе на 9 септември в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, организирано от Нимеро ООД и Софийски университет с ексклузивното партньорство на Майкрософт България и подкрепата на сдружение „За ново образование“.

След силният интерес към конференцията през изминалите години се очаква отново Аулата на СУ да бъде изпълнена с около 350 активни и иновативни учители и директори от цялата страна. В тазгодишното издание основен фокус ще бъдат младите учители и техните постижения и добри практики с учениците, а също така и развитието и иновациите в българските образователни продукти Енвижън и Джъмпидо.

Участието в събитието е безплатно! Необходима е единствено предварителна регистрация на сайта на Нимеро http://www.nimero.com/conference2014/register За всички присъстващи организаторите са подготвили специални изненади!

„Четвъртата национална конференция от този тип е важна стъпка към постигането на целта на Нимеро ООД да направи всички ученици активни участници в учебния процес и да ги вдъхнови, предоставяйки им един по-забавен и интересен начин за учене.

Телефон за контакт: 0894 364 550
www.nimero.com