Училища

Футболист Номер 1 на България зарадва ученици

Футболистът №1 на България Георги Миланов осигури празник в училището, където е учил – „Васил Левски“ в Ловеч по случай именния си ден.

Звездата на Литекс и родния футбол зарадва учениците с нетрадиционна надпревара, в която се включиха носителите на Купата на БФС от набор′99, брат му Илия, албанския талант Армандо Ваюши, Антон Недялков, Кирил Десподов и Илко Пиргов.

Двамата близнаци влязоха в ролята на треньори на свои селектирани отбори, които се състезаваха в различни игри и щафети, а накрая изиграха и оспорван двубой помежду си.

След това Миланов в продължение на два часа раздаваше автографи и се снимаше с децата. Те пък имаха шанса да се изправят в предизвикателството „Вкарай дузпа на Илко Пиргов“.

Всичко завърши с обилна почерпка и няколко торти, с които Георги поощри младите таланти за постигнатите през годината  успехи.

„Наистина беше впечатляваща радостта и еуфорията, с която ни посрещнаха всички. Заредихме се много позитивно от искрената обич на децата. Имаше специална емоция за мен да се завърна в училището, където всички много ми помагаха да се изградя като личност и характер“, обясни именникът.