Училища

Футболен национал на посещение в петричко училище

Звездата на ЦСКА Спас Делев даде мечтан старт на лятната ваканция на малчуганите от ОУ „Кочо Мавродиев“ в Петрич, информира „Струма“.

След като няколко пъти сменяха датата и часа на срещата учениците и 21-годишният национал успяха да се срещнат в двора на училището. Бързоногото крило на „червените“ беше посрещнат със залп от бурни аплодисменти.

Нисичкият нападател пристигна със свои снимки с екипите на Пирин, ЦСКА и националния отбор, които, след като бяха прилежно подписани от крилото. Фотографиите бързо потънаха в джобовете на малките фенове. Недоволни нямаше и всички си тръгнаха със заветния подпис.

След това Спас си побъбри приятелски с децата на футболни теми. Последва обща снимка за спомен.

За да не взривява фенските пристрастия на малчуганите Спас Делев предвидливо беше облякъл екип на националния отбор – от новата колекция на италианската фирма Kappa.

Жизнерадостният и весел Спас обърна внимание на всички, независимо че сред малчуганите не липсваха и фенове на другия столичен гранд – Левски. Родители обаче свидетелстват, че децата са били еднакво щастливи от близката среща с национала, който е оценен на повече от 4 милиона лева от настоящия си отбор ЦСКА.