Ученици

Футболен клуб награди първолаци

Краят на календарната 2011-та донесе много положителни емоции за първокласници от Перник. Най-креативните от тях, участвали в конкурса за най-красиво изписана тетрадка получиха награди от батковците си от футболния клуб, информира официалния сайт на клуба от българската А футболна група.

Най-старателни се оказаха девет дечица от пет училища – Милена Кирилова и Стивън Красимиров от VII ОУ „Г.С.Раковски“, Камелия Божинова от X ОУ „Алеко Константинов“, Симона Димитрова и Антоан Антонов от XI ОУ „Елин Пелин“, Милеслав Лъчезаров и Борислава Рангелова от XIII ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“, Екатерина Йорданова и Мартин Петров от СОУ „Д-р Петър Берон“.

Техните награди бяха връчени от фуболистите Томислав Павлов, Иво Стоянов и Илиян Илиев.

Отличените първолаци са били най-прилежни и най-красиво са изписали своите специални тетрадки, които получиха от футболния клуб в началото на учебната година.

Най-много радост предизвика подаръкът официална фланелка на отбора. Батковците им подариха още химикалки, бонбони, картички, CD с четирите песни на Миньор. Класовете пък получиха календар за новата 2012 г.  

„Бъдете живи и здрави и продължавайте да се стараете, защото ви очакват още награди в края на учебната година. Весела Коледа и щастлива Нова година!“, пожелаха на своите малки фенове Павлов, Стоянов и Илиев.

Още по темата