Ученици

Футболен клуб ”влезе в час” за четвърта поредна година

ПФК Берое организира за четвърта поредна година на първия учебен ден акция под наслов: “В час с Берое”. 1307 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки със снимки на отбора. Те им бяха връчени лично от звездите на клуба.

Иво Иванов, Венцислав Христов, Веско Пенев, Жуниор Мапуку и компания зарадваха децата в почти всички училища в града. Идеята на акцията е да се популяризира местния отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен ден.

Всички футболисти на Берое, треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

В начално училище “Димитър Благоев” децата зарадва капитанът на клуба Иво Иванов. Той връчи на първокласниците подаръците тетрадка, а на четвъртокласниците на НУ “Димитър Благоев” връчи книгата “Чудесата на България” на в-к “Стандарт”.

Успех на децата от V основно училище “Митьо Станев“, където е най-многобройната в града група от 187 първолаци, пожелаха Стефан Спировски, Жуниор Мапуку и Крис Гади.

Веселин Пенев бе специален гост в VI основно „Свети Никола“ където започнаха 136 първокласници.

Във 2 ОУ “Петко Рачев Славейков” 111 деца прекрачващи за първи път школския праг поздрави Владимир Зафиров.

Голмайсторът на Берое Венцислав Христов, който отбеляза и победния гол за България срещу Азербайджан с националния тим през миналата седмица, откри учебната година в СОУ “Иван Вазов”. Салим Керкар бе специален гост в 9 ОУ “Веселин Ханчев”. В 11 ОУ “Николай Лилиев” децата посрещна Атанас Зехиров.

Източник и снимка: beroe.bg