Мнения

Форум Ключ ви кани на едно вдъхновяващо събитие

На 14 октомври от 11 ч. екипът на Форум КЛЮЧ Ви кани в зала Витоша на Интер Експо Център за един малко по-различен форум. Ако сте свикнали до сега тези събития да бъдат ориентирани предимно към аудитория извън НПО сектора, то този път ще е малко по-различно. Това е едно събитие, изграждащо общности и търсещо спойката между хората! За пръв път на сцената на Форума ще имате възможност да видите и чуете мнения, идеи и вдъхновяващи истории от хора, които носят в себе си ценностите на Западното общество. Ще имаме участници от Берн, Цюрих и Копенхаген, както и един представител от България.

Това събитие ще бъде голяма мотивационна конференция с теми, свързани с участието на организациите на гражданското общество в демократичните процеси и най-добрите практики, които нашите участници могат да споделят от опита си.

Ще търсим заедно отговори на въпроси като:

  • Какво е общото между дигиталната свързаност, изкуствения интелект, миграционната криза и … една ябълка?
  • Може ли да се вземат идеи от лилава крава?

  • Какво е общото между невронауката, бизнеса с кауза и гражданските протести?

  • Трябва ли да сте BIO, за да имате „вървежен“ бранд?

  • Парите ли осигуряват доверие, или доверието – пари?

А всъщност ще говорим по теми като социални иновации, устойчиво развитие, гражданска енергия, култура на споделянето… И всичко това от хора, които няма как да се чуят всеки ден, както и на някои от яките събитийни места в София или пък на някой TEDx…

Събитието ще бъде напълно безплатно, а за тези, които са направили предварителна регистрация, ще има и подаръци. 
Всичко за събитието можете да намерите на: http://forum-klyuch.info/upcoming/.

Източник: forum-klyuch.info