Учители

Фейсбук играта “Моят любим учител“ стартира в мрежата

На 20 април издателска къща „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ стартираха първия изцяло електронен конкурс в сферата на образованието Моят любим учител. Играта е направена под формата на приложение в социалната платформа на Фейсбук и може да бъде открита на двете фен страници на издателствата.

Целта на конкурса е ученици, родители и учители да имат възможността да номинират своя любим учител онлайн, след като се регистрират в приложението. Учителят може да бъде номиниран в три категории 1.-4. клас, 5.-8. клас, 9.-12. клас.

Досега в конкурса има над 30 номинирани учителиот различни градове на страната – София, Шумен, Асеновград, Дулово, Нова Загора, Сливен, Бургас, Дупница, Пловдив, Перник, Варна и др. Съществува и допълнителна опция, чрез която могат да бъдат поставени послания към всеки номиниран учител, които първо минават през одобрението на администратор.

Професионалист, раздаващ винаги и всичко за учениците си. Това е Мария Иванова, класен ръководител на 3.„в“ клас. Иновативна, креативна и заслужаваща да спечели в играта!!! Стискаме палци!; Учител-възрожденец, родолюбец, даващ много знания по учебната програма, но и учител, който възпитава и дава знания за живота на нашите деца; Госпожо Атанасова, прекланям се пред Вашата всеотдайност като учител!– това са само част от милите думи, отправени към вече номинираните учители в конкурса.

Гласуването за номинираните учители става отново електронно чрез приложението на играта, като всеки регистриран участник има право да гласува за колкото преподаватели от списъка пожелае, но само по веднъж за всекиноминиранучител.

Крайният срок за участие в играта е 15 юни 2016 г., а наградите са много: таблет за преподавателя, събрал най-много гласовев конкурса, комплекти луксозни книги на издателствата за първите три места във всяка категория. Предвидени санагради и за 10 гласували в игратаза своя любим преподавател,изтеглени на произволен принцип.

Имената на печелившите участници, които отговарят на условията за получаване на наградата,ще бъдат обявени на Фейсбук страниците на двете издателства, както и наинтернет страниците им: www.anubis.bg и www.bulvest.com.

Играта Моят любим учител можете да намерите на фейсбук страниците на двете издателства:

https://www.facebook.com/bulvest/app/801223083354793/

https://www.facebook.com/anubis.bg/app/801223083354793/