Учители

Учителка раздава 120 шамара за 30 минути (видео)

Учителка с крайно странни разбирания за дисциплина от китайския град Таюан беше уволнена дисциплинарно, след като видео доказа, че в рамките на половин час е раздала 120 шамара (някои от които откровени удари) на подопечните й ученици.

Едно от децата се прибрало с насинени бузи и след като баща й разбрал, отнесъл крайно сериозно въпроса към директора на школото. В началото началникът не искал да предостави видеозаписите от инцидента, но след като участвал в броенето на шамарите, бързо се убедил, че педагогическите методи на учителката са меко казано – скандални.

Във видеото се вижда, че строгата преподавателка не се задоволява с единичен удар, а вероятно за повече респект шамари по няколко пъти децата. Лошото е, че интервенцията е предимно в областта на главата.

„За половин час дъщеря ми отнесе 43 шамара и два по-силни удара. Не съм си и представял, че зачервените й бузи след училище са от нещо такова. Мислех, че са от игра. Тази не трябва да е учителка“, споделя разочарованият родител, цитиран от „Дейли Мейл“.

Виж видео