Ученици

Ученици стават млади мениджъри

На 22 март 2010 г. ще се проведе ежегодния форум „Мениджър за един ден“, организиран от фондация “Джуниър Ачийвмънт България”, под патронажа на Министерството на финансите на Република България и самият министър Симеон Дянков. Партньори на събитието са почти всички министерства, както и посолствата на САЩ и Великобритания, Американската търговска камара, Българския форум на бизнес лидерите и др.
 
За девета поредна година младите мениджъри ще имат възможност да се въплатят в ролята на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации. В миналогодишното издание на “Мениджър за един ден” взеха участие над 200 държавни институции и водещи български и международни компании, и над 1000 средношколци от цялата страна.
 
Инициативата на “Джуниър Ачийвмънт” се провежда всяка година в над 100 страни по света, където водещите организации , фирми и личности предават опита си на младото поколение. Целта е да се мотивират учениците и да им се осигури бъдеща професионална реализация.
 
 
 Тази статия е съвместна публикация на Мрежа на учителите – новатори www.Teacher.bg    и Ай Си Ти Медиа http://ictmedia.bg