Ученици

Участничка в побой над ученичка нападала от страх!

Поредните клипове с насилие между ученички, разпространени в интернет, показват, как осем момичета от Варна обиждат, скубят и удрят друго момиче. Междувременно снимат разпрата с телефоните си.

Момичетата са на възраст от 15 до 17 години и учат в различни елитни гимназии в морския град. Спорът започнал преди месеци в социалните мрежи заради момчета. Побоят се случил още през юли. Едва сега обаче някой решава да качи във Facebook кадри от саморазправата.

Екип на Новините на „Нова телевизия” откри една от побойничките в училището, където учи. Тя каза, че нападнала жертвата, защото била принудена от друга от групата.

„Тя ме заплаши, че ще ме нападне и ще ме набие и заради това го направих. Аз не съм разпространявала клиповете. Лично аз се извиних на момичето”, каза побойничката.

Няколко институции вече увериха, че ще формират екип, който да разследва случая. До момента жертвата не е подавала сигнал от страх, че отново ще я нападнат. Не е уведомила дори родителите си. Днес битото момиче вече не живее във Варна.

Източник: http://nova.bg/