Учители

Търсят се учители! Обявиха много свободни места в Пловдивско

Стотици работни места за учители в Пловдив и областта и за зам.-директори са обявени на сайта на Регионално управление образование – Пловдив и бюрата по труда.

ОУ „Христо Ботев“ в село Дълго поле търси преподаватели по информационни технологии, музика и начален учител. Документи се приемат до 18 юли.

До 22 август пък могат да се подават документи в ОУ „Гео Милев“ в Пловдив. Там са обявени две свободни позиции – по физическо и по история и география. Второто свободно място е за половин щат.

До 2 септември може да се кандидатства за учител по български и литература в НХГ „Цанко Лавренов“.Изискванията там са за висше образование, бакалавърска степен и стаж най-малко 1 година.

ОУ „Екзарх Антим I“ търси трима учители – по изобразително изкуство, география и история и ГЦОУД – годишна целодневна организация на учебната дейност. Документи се приемат до 23 август.

Осем вакантни места има в ОУ „Христо Ботев“ село Ръжево Конаре. Търсят се учители по български, математика, история и география, човекът и природата, начален етап с английски, както и лектори по физика и астрономия, изобразително изкуство, технологии и предприемачество. Документи се приемат до 23 август.

В ОУ „Христо Ботев“ село Паничери са пуснали обява за преподавател по биология и химия и лектор по изобразително изкуство. Там срокът за документите е 25 юли.

ПГ по битова техника в Пловдив търси да назначи двама педагози – по български и по математика. До 24 юли се подават документи. Отделно търсят трима преподаватели по теоретично обучение, като срокът е 15 август.

Две свободни места има в ОУ „Димитър Талев“ в Пловдив – за начален учител и по български, а срокът за кандидатстване е до 19 юли.

В ОУ „Христо Смирненски“, гр. Стамболийски пък до 2 август набират кандидати за пет позиции – география, технологии и предприемачество, история, музика, информационни технологии.

Учител по математика и двама лектори – по философски цикъл и по изобразително изкуство, търсят в СУ „Отец Паисий“, Стамболийски. Срокът за кандидатстване е 18 юли.

До 30 август в ОУ „Паисий Хилендарски“, село Цалапица набират документи за учител по физическо и лектор по технологии и предприемачество.

Вакантно място по теоретично обучение има в ПГСТ „Пеньо Пенев“.

Обява за две свободни места – по математика и в начален етап, са пуснали от ОУ „Петър Бонев“, Перущица. Документи се приемат до 20 август.

До 30 август е срокът за кандидатстване в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, с. Куртово Конаре. Там са обявени 6 свободни места- начален учител, половин щат по музика и лектори по география, химия, биология и технологии.

Петима учители търсят и в ОУ „Васил Априлов“, с. Виница – биология, география, инфорамционни технологии, технологии и предприемачество, музика. Документи се подават до 26 август.

До 30 август е срокът за кандидатстване в ОУ „Иван Вазов“, село Калояново за две свободни позиции – лектори по изобразително изкуство и по инфорамционни технологии.

Обява за двама учители – по математика и по история и георгафия, са пуснали от ОУ „Г. Бенковски“, село Бенковски.

Учител по математика и двама лектори – по физика и по география, търсят в ОУ „Васил Левски“, Хисаря, като документите се подават до 14 септември.

До 5 септември може да се кандидатства за вакантно място по биология и химия в СУ „Никола Вапцаров“, Пловдив.

До 9 август пък е срокът за обявени три места в ОУ „Елин Пелин“, Пловдив – математика на половин щат, ГЦДОУД – начален етап и български половин щат.

Четири са свободните позиции в ОбУ “Йордан Йовков“- Пловдив, а документи се приемат до 31 юли.

До 15 юли се подават документи в СУ „Свети Седмочисленици“ за начален учител и учител в начален етап с часове в ЦДО.

Трима лектори търсят в ОУ „Хр. Смирненски“, Ново село – технологии и предприемачество, музика, изобразително изкуство. Срокът е до 5 септември.

Учител по география търсят в село Богданица, а по английски – в Христо Даново.

В няколко детски градини също има свободни места за учители – ДГ „Десислава“, ДГ „Маргаритка“ , ДГ „Перуника“ и ДГ „Д-р Едгар Бороу“ в Пловдив, ДГ „Дружба“- Асеновград и ДГ „Зорница“- Карлово.

Заместник- директори се търсят в ОУ „Васил Левски“, ОУ „Тодор Каблешков“, ПГКИД „Д-р Иван Богоров“.

Източник: plovdiv-press.bg