Мнения

Технологична конференция “Дни на Майкрософт 2012“ ще се проведе в края на март

Подготовката за най-голямата технологична конференция в България – Дни на Майкрософт 2012 навлиза в решителната си фаза, информират от пресцентъра на компанията.

Пълната програма, ключовите лектори и сесиите могат да бъдат намерени на интернет страницата на конференцията http://www.msbgregistration.com.

Технологичната конференция Дни на Майкрософт 2012 ще се проведе на 28 и 29 март 2012 г. в кино „Арена Младост“ – София.

И тази година екипът на Майкрософт България ще предизвика интереса на участниците и ще им предостави най-актуалната информация в сферата на технологиите. Над 40 лектора от България и чужбина ще изнесат общо над 60 лекции.

Те ще представят революционни решения, които ще променят 2012 година. Всеки регистрирал се ще се потопи в новаторския „Metro“ дизайн, функционалност и нови възможности на Windows 8 Consumer Preview и Windows Server „8“ Beta, ще се „изстреля“ в облаците посредством възможностите на Office 365, ще се почувства по-свободен чрез облачната платформа Windows Azure, както и по-мобилен, по-интерактивен и атрактивен чрез Windows Phone 7 и Kinect.

Благодарение на Дни на Майкрософт 2012, участниците в конференцията ще са сред първите, които на живо ще научат от водещите специалисти на Майкрософт подробности за Windows 8 Consumer Preview – изключително важен етап от разработването на операционната система, която бе представена официално на 29 февруари 2012 г. в Барселона. Windows 8 Consumer Preview вече е достъпна за тестване на http://preview.windows.com.

Всичко в „Годината на революцията“ ще бъде представено от доказани специалисти на Дни на Майкрософт 2012.

Сред тях са:

Кимо Форс (Kimmo Forss ), архитект на Office 365, който ще говори за това как най-добре да се подготви една организация или инфраструктура за преход към облака;
Майкъл Ноел (Michael Noel), автор на бестселърите „SharePoint 2010 Unleashed“, „Exchange Server 2010 Unleashed“, който ще говори за тяхното приложение;
Лоран Биньон (Laurent Bugnion), който е приготвил шеметно пътуване от Silverlight и Windows Phone 7 до WinRT, WPF, Microsoft Surface и Kinect
Матео Емили (Matteo Emili), който само на 19 години придобива почетните звания MSP (Microsoft Student Partner) и MVP (Most Valuable Professional) и ще представи Visual Studio ALM 11.

За да могат участниците да ВЗЕМАТ ВСИЧКО от най-новите технологии на Дни на Майкрософт 2012, организаторите са поканили двама водещи лектори:

Андреас Хартл (Andreas Hartl) – главен оперативен директор в Майкрософт за Централна и Източна Европа. Той ще представи тенденциите и бъдещето на облачните технологии.
Майкъл Плат (Michael Platt) – главен директор на „Мениджмънт платформи за разработка“. В неговия фокус на работа са различните приложения на Mobile Phones (за Windows Mobile и Windows Phone), Embedded systems, Games systems, Stores и Marketplaces, както и на последните таблети.

Още по темата