Мнения

Стартира регистрацията за участие в конкурс Български награди за уеб 2010

Заявките се приемат от 17 май до 13 юни 2010 г.

 

На 17 май 2010 г., стартира регистрацията за конкурса Български награди за уеб 2010, организиран от Българска уеб асоциация. До 13 юни 2010 г. всички желаещи ще могат да заявят участието си, като се регистрират на www.webawards.bg. Официалната церемония по награждаването на победителите е на 24 юни 2010 г.

Българска уеб асоциация предоставя специални отстъпки, в зависимост от времето на регистрация. Конкурсът Български награди за уеб 2010 е отворен за всички желаещи фирми или физически лица, отговарящи на условията, описани в регламента.

Припомняме, че проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включи и представяне на финалистите на живо на 23 юни 2010 г. Част от конкурса ще бъде и специалната семинарна програма, която ще представи добри практики от професионалистите в уеб бранша.

Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики. Конкурсът ще бъде активно популяризиран сред медии, представители на бизнеса, държавни институции и фирми, свързани с ИКТ сектора. Условията за участие и протичане на конкурса Български награди за уеб 2010 са описани в Регламента на конкурса.


Конкурс Български награди за уеб 2010 се провежда с подкрепата на
:

БАСКОМ, ИКТ Клъстер, АСТЕЛ, БАИТ, БАР, AIESEC, Need.Bg, Web&Events, Digitrace.bg, BMG – Оторизиран дистрибутор на Adobe Systems за България.

Медийни партньори на конкурса са: Дарик Уеб, Икономедиа, ПР Кърнел, Кабината, User Media, Calipers, Comfort.bg, tvtv.bg, SeeNews, eTimes, WebIT, .NET, ICT Media, Actualno.com, Нова Телевизия, Програмата Медия Груп.

Златен спонсор на конкурса е SuperHosting.BG, а Парти спонсор Еasyads.bg. Спонсор с материална награда е Adobe Systems. Фирмата ще връчи пакет Adobe Creative Suite на излъчения в конкурса „Автор на годината”.