Мнения

“Софтуерна академия на Телерик“ – Програмиране за начинаещи и напреднали

„Софтуерната академия на Телерик“ e интензивна програма за обучение на софтуерни инженери, която предоставя практически опит и задълбочени знания по програмиране, необходими за вашето успешно кариерно развитие в ИТ индустрията.

Безплатното практическо обучение, част от инициативата „Академията на Телерик“, е подходящо както за напълно начинаещи програмисти, quality assurance инженери, developer support инженери и front-end разработчици, така и за хора с опит в разработката на софтуер.

В рамките на програмата ще изучите основите на програмирането, езика C#, HTML, CSS и JavaScript, съвременните .NET технологии, технологии за създаване на мобилни, уеб и десктоп приложения. Отличилите се с най-високи резултати по време на обучението курсисти ще получат сертификат от „Академията на Телерик​“.

Заради състезателния характер на „Софтуерната академия на Телерик“ единствено курсистите, които демонстрират постоянна активност и отлични резултати по време на изпитите, имат възможност да продължат напред.

Краен срок: 7 декември 2014 г.

Повече информация