Мнения

Регистрацията за Дни на Майкрософт 2010 продължава до 20 март

Броени дни остават до крайния срок за регистрация в най-голямата техническа конференция в България – Дни на Майкрософт 2010. Записалите се за участие ще имат възможност да посетят над 50 технически лекции на водещи световни и български експерти. Конференцията ще се проведе  на 30 и 31 март 2010 г. в кино „Арена Младост”.

По време на Дни на Майкрософт 2010 ще бъдат проведени 6 паралелни технически сесии за разработчици и за ИТ специалисти.

Основни акценти в програмата на конференцията ще бъдат представянето на новите версии на Visual Studio 2010, Team Foundation Server 2010, NET Framework 4 и SQL Server 2008 R2, SharePoint 2010 , както и очакваният от потребителите Office 2010.
В рамките на събитието ще бъде обособена и зона за дискусии с експерти. Регистрираните участници могат да обсъдят конкретни аспекти от работата си в неформален разговор с топ специалистите. Още една зона – за представяне на успешни технологични казуси, ще даде възможност за споделяне на успешни практики и обмяна на опит с експерти в различни области.

В Дни на Майкрософт 2010 ще участват повече от 20 чуждестранни и български лектори, сред които се открояват имената на Рон Джейкъбс, Джефри Хил, Дарон Йондем Александру Гиондеа, Маргарита Наумова и други.
Рон Джейкъбс ще запознае аудиторията с Visual Studio 2010 и .NET Framework 4, както и с други иновационни системи и технологии. Дарон Йондем ще разгледа създаването наmultitouch приложения в Windows и в мрежата, а също и Silverlight 4 Unpackaged.

Сред останалите чуждестранни лектори е и Джефри Хил – един от водещите експерти на Майкрософт в областта на Security Development Lifecycle. Отговорен е за решенията за сигурност на някои от най-високо профилните проекти на Майкрософт като British Telecom pay-per-view и Vision Service. С лекция в Дни на Майкрософт 2010 ще участва и Александру Гиондеа,част от екипа, разработил C# 4.0.

С лекции по време на конференцията ще се включат и редица български колеги. Сред тях са представители на Майкрософт България,  Парафлоу Комюникейшънс, фирмите Корус, Crossroad, CompletIT, Bulgarian Software House, БГСервиз, Abilitics и др.
Интерес предизвиква Маргарита Наумова – една от 7-те жени в целия свят, сертифицирана като SQL Microsoft Certified Master и един от най-търсените лектори в страната. Тя е основател и лидер на българската потребителска група за SQL и BI – “Let’s SQL Together!”. Част от темите, които тя ще представи по време на „Дни на Майкрософт 2010”, са SQL Server Unplugged, както и „Топ 10 неща, които не трябва да правите във Вашата SQL Server база данни”.
Подробна информация за всички лектори и програмата на събитието, е достъпна на http://msbgregistration.com.

Учители и ученици могат да се възползват от преференциална цена за регистрация – 90 лева с включен ДДС – като изпратят имейл на адрес info@msbgregistration.com с текст STUDENT в полето Subject.