Ученици

„Разбий влоготеката“ предизвиква младите шампиони по интелектуална собственост

Онлайн игра „Разбий влоготеката“ на информационната кампания IP Join предизвиква шампионите по интелектуална собственост на възраст 15-24 години с въпроси по епизодите на влога на платформата. Ако отговорят правилно на въпросите на един от епизодите от играта, могат да участват в томбола за преносима
Влогът е наличен на YouTube канала на кампанията и на нейния уебсайт. Играта продължава до 16 юни.

Кампания IP Join е инициатива в защита на правата на интелектуалната собственост на Агенция СТРАТЕГМА ООД, осъществявана с финансовата подкрепа на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) в пет европейски държави – България, Румъния, Португалия, Франция и Ирландия.аудио колона и за други награди.

Играта се организира по повод Международния ден за борба с фалшифицирането, който се отбелязва в началото на юни. Той се отбелязва от 26 години и цели да популяризира постиженията на организации и компании в опазване и защита на оригиналните стоки и правото на интелектуална собственост.

Ето и условията на играта:
Участниците трябва да гледат избран от тях епизод, да отговорят на 3-те въпроси, да регистрират имейл адрес и да натиснат бутон „изпрати“. Възможно е многократно участие, като за участие в томболата за награди е нужно да отговорят правилно на 3-те въпроса.


Линк към играта и към подробно описание на правилата: Разбий влоготеката!

Източник: IP Join