Ученици

Първокласник в болница след бой в училище

Първокласник от СУ „Константин Преславски“ в Бургас е приет в болница след побой в училището. Малкият Данаил е с избити зъби, оплаквал се е и от болки в корема. Инцидентът е станал на 4 май, съобщава Флагман. Момченцето е настанено в отделението по ортопедия към УМБАЛ Бургас.

Вчера следобед по време на заниманията по отдих и спорт целият клас е излязъл в двора на училището. Децата били разделени на няколко групи. Момчетата са решили да играят футбол. След като единият отбор бие другия, момчетата почнали да се обиждат помежду си. Даниел казал на вратаря на другия отбор, че е слаб играч. Детето много се е засегнало, тъй като тренирал футбол, и го блъснал. Това разказа пред Флагман.бг помощник-директорът Монка Момчева. Според нея вчерашното спречкване в училището не е инцидент, а е случка. При удара Даниел се строполил на земята и му е паднал млечния зъб.

Първокласникът е приет в УМБАЛ-Бургас и с болки в корема. По думите на Момчева обаче те можело да бъдат предизвикани и от стомашен вирус в класа.

Източник: flagman.bg