Мнения

Продължава набирането на кандидатури за конкурса “Наградите на БАИТ за 2012 г“

Продължава набирането на заявления за участие в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2012 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Формуляри за участие в конкураса „Наградите на БАИТ за 2012 г“ се приемат до 6 януари 2013 г. включително на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков“ 36, СТЦ Интерпред, офис 339Б или  e-mail: bait@bait.bg

Кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев

Конкурсът е отворен и за компании, които не са членове на БАИТ.

Вече са подадени първите формуляри в категориите Образователна награда, Студентска награда,  STARTUP компания и Специална награда.

Общо 15 награди ще бъдат присъдени в следните категории и съответните подкатегории: Награда за журналистически принос, Образователна награда, Студентска награда, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.

За 2012 г. наградата за журналистически принос ще бъде присъдена в 3 подкатегории – печатни медии, радио и телевизия, интернет. Както и в предишното издание,  с признание ще бъдат удостоени  журналисти, които са допринесли за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии, също са показали висок професионализъм, обективност, гражданска доблест и смелост при отразяване на проблематиката.

Чрез този свой проект БАИТ иска да отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2012 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Формулярът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на БАИТ, http://www.bait.bg/novini/startira-nabiraneto-na-kandidaturi-za-konkursa-201enagradite-na-bait-za-2012g.201d

Комисия ще разгледа постъпилите предложения от 07 до 13 януари 2013. Тя ще оценява предложенията по критериите, посочени във формуляра за участие.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 22 януари 2013 г. в Зала „София“ на Град Хотел „София“.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ“ за 2012 г. се провеждат с подкрепата на Майкрософт България, Кантек, Контракс, Технологика, Датекс, Фрекълз и Акт Софт.

В партньорството с: IDG.bg, Bulgaria On Air TV. Computer, Teacher.bg, Diploma.bg, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национален център за безопасен интернет, БТА, Econ.bg, БНР.