Мнения

Проведе се осмото издание на Форум КЛЮЧ

През последните три години екипът на Форум КЛЮЧ с изключителен ентусиазъм и положителен заряд дава сцена на хора и организации, които носят промяната или вече я случват – за света около себе си, за обществото като цяло или за целия свят.

Това са положителни примери на хора, които вдъхновяват, мотивират и дават кураж на участниците в залите да намерят своята кауза, да се престрашат и да действат, да направят решителната крачка  в посока на промяната, за която мечтаят.

В осмото издание екипът на форум КЛЮЧ на 18 октомври отново представи на сцената на Модерен театър в София девет емблематични и вдъхновяващи личности, които заразяват с добрия си пример и желанието да успех на каузата, зад която застават.

Сред тях бяха Томас Хигинс от Ятото, Албена Алексиева от фондация „Очи на четири лапи“, момчетата от 140 идеи, Ирена Даскалова от Enjoy Sofia, Ива Попова от сдружение „Ортосия“ село Бачево, както и част от екипа на кино Космос в Пловдив.

Участниците бяха вдъхновени и от личния пример на Даниел, който е израснал в SOS детско селище и мисли алтернативни начини за популяризиране на каузата си. Подобаващо място е отредено и за представители на Академия КЛЮЧ – проект, който се развива и дава видими резултати на базата на дейността на форум КЛЮЧ.
Форумът беше открит от Ива Дойчинова – поканена за специален вдъхновител за всички в залата.