Учители

Президент на Microsoft: Облачните технологии промениха изцяло средата и възможностите за хората

„Облачните технологии се превърнаха в значима стъпка, която промени изцяло средата и възможностите пред потребителите. Те дадоха възможност на хора и организации да постигнат по-добра достъпност и свързаност, които им помагат да са по-ефективни, креативни и да мечтаят по-мащабно“, каза Дон Грантъм, президент на Майкрософт за Централна и Източна Европа, който специално пристигна в България за откриването на INDEED WE CAN.

Двудневната семинарна програма (20 и 21 октомври) на най-голямата технологична конференция, проведена в 10 паралелни трака, събра над 1200 участници, над 50 лектори и над 20 партньори, които заедно представиха последните технологии, иновации и тенденции.

„Технологиите доказаха, че са катализатор за генериране на ръст и икономически просперитет, подпомагайки хората и бизнеса да успяват в реализирането на пълния си потенция. А днес аз виждам истински огромен ИТ потенциал в България! Студенти, старт-ъпи, ИТ професионалисти и бизнес лидери използват най-новите приложения, които засилват производителността и благоприятстват развитието им. И гледайки напред съм сигурен, че това ще продължи да носи допълнителни ползи за България“, допълни още той.