Мнения

Последни дни за подаване на кандидатури за конкурса “Наградите на БАИТ“

Подаването на кандидатури за конкурса „Наградите на БАИТ“ ще е възможно до края на настоящата седмица – 6 януари 2013 г., припомнят организаторите.

В последните дни бяха подадени кандидатури в още три категории – Държавна администрация, Общинска администрация и Бизнес иновативност, които се присъединиха към тези от Образователна награда, Студентска награда, STARTUP компания, Журналистическа награда, Мобилни решения, E-business и Специална награда.

Към момента са подадени формуляри в категориите Образователна награда, Студентска награда, STARTUP компания, Журналистическа награда, Мобилни решения, E-business и Специална награда.

Общо 15 награди ще бъдат присъдени в следните категории и съответните подкатегории: Награда за журналистически принос, Образователна награда, Студентска награда, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.

От асоциацията се стремят с този конкурс да отдадат дължимото на всички, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2012 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Формулярът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на БАИТ, http://www.bait.bg/novini/prodalzhava-nabiraneto-na-kandidaturi-za-konkursa-201enagradite-na-bait-za-2012g.201d

Комисия ще разгледа постъпилите предложения от 07 до 13 януари 2013. Тя ще оценява предложенията по критериите, посочени във формуляра за участие. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 22 януари 2013 г. в Зала „София“ на Град Хотел „София“.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ“ за 2012 г.се провеждат с подкрепата на  Майкрософт България, Кантек, Контракс, Технологика, Датекс, Фрекълз, Акт Софт и Апис.

В партньорството с: IDG.bg, Bulgaria On Air TV. Computer, Teacher.bg, Diploma.bg, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национален център за безопасен интернет, БТА, Econ.bg, БНР, Национално сдружение на общините в Република България

Формуляри за участие се приемат до 6 януари 2013 г. включително на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков“ 36, СТЦ Интерпред, офис 339Б или  e-mail: bait@bait.bg