Училища Учители

Пловдивска ясла търси висшисти с „педагоги4еско“ образование

На крайно неграмотна обява за педагог със завършено висше „педагоги4еско образование“ попаднала жена от Шумен в сайта за безплатни обяви за работа.

В началото на тази година младата жена и семейството й се преместили да живеят в Пловдив, с надежда да намерят по-добра професионална реализация. Така, докато търсела работа по специалността си, попаднала на изумителната обява, пише shumenonline.bg.

От публикуваната обява става ясно, че пловдивска детска ясла си търси педагог, към когото имат не какви да е изисквания, а именно да има висше „педагоги4еско“ образование и преди всичко да „владее у4ебната
дисциплина“.

Иначе в профила си яслата нескромно е написала: „Вярваме, 4е дългогодишната ни практика и опит в сферата са ни развили до степен, в която компанията ни предлага кариерно развитие на професионално ниво, работа в спокойна и уютна атмосфера и дългосро4ен ангажимент“.

„Изумена съм от неграмотността на институцията, която полага грижи за децата ни още от най-ранна възраст. А дойдох в Пловдив с притеснение, защото съм завършела шуменския университет, който както всички знаем, не се ползва с добро име“, коментира жената пред местното издание.

Методиевицата, или както още я наричат шльокавицата, няма точно установени правила и се използва съобразно материалните, софтуерните и най-вече интелектуалните способности на пишещия.

Източник: shumenonline.bg