Мнения

Пилотно обучение с Jumpido

След месеци упорита работа бета версията на новия продукт на Нимеро – Jumpido е готов! Компанията обявява и първото обучение, на което кани всички да се включат в пилотната група учители, които ще започнат работа по проекта.

Обучението ще се проведе на 17 ноември 2012г. от 10:00 в 137 СОУ „Ангел Кънчев“. Местата са ограничени, така че е добре да се побърза, защото ще бъдат записани само първите, които заявят желание.

Обучението и бета версията на Jumpido ще са напълно безплатни.

Записване

За да можете да работите с Jumpido и да се включите в обучението, трябва да разполагате с:

  • Лаптоп или компютър с Windows 7;
  • Препоръчителни параметри на компютъра – минимум 2 GB RAM, едноядрен процесор на минимум 2.0 GHz или двуядрен на минимум 1.8 GHz, външна видеокарта;
  • Kinect for Windows сензор. Можете да закупите Kinect for Windows от нас. Цената е 499 лв. с ДДС. За поръчки направени до 12 ноември 2012 г., ще се постараем доставката да е на самото обучение.
  • Попълнена форма за регистрация, която може да свалите от тук.

Бета версията ще бъде валидна до 9 декември 2012г. След края на тестовия период ще можете да закупите пълната версия на Jumpido. Един лиценз за Jumpido позволява една инсталация на един компютър за неограничено време, която може да се използва от неограничен брой потребители.

Софтуерът Jumpido включва учебно съдържание по математика от първи до четвърти клас. Цената на продукта е 499 лв. с ДДС. Ако заявите покупка преди 1 декември 2012 г. ще ви предложим отстъпка от 10%, т.е. крайната цена ще бъде 449 лв. с ДДС.

Прочетете още тук

Още по темата