Ученици

Отворена регистрация за участие в състезанието IT Знайко

Състезанието IT Знайко е за ученици oт първи до четвърти клас. Организира се от Сдружение „Образование и технологии“ с подкрепата на Майкрософт България и програмата „Партньори в познанието“.

Третият кръг на състезанието IT Знайко ще се проведе на 12.03.2011 г. в компютърните кабинети на училища-гнезда в различни градове и села по предварително създаден график след регистрация на участниците.

В трети кръг на състезанието могат да участват всички ученици от 1. до 4. клас, независимо дали са взели участие в първите два дистанционни кръга. Желаещите за участие трябва да се регистрират до 28.02.2011 г. Повече и подробна информация може да се намери на сайта на състезанието www.dgklaz.net .

Таксата за участие в състезанието е 10 лв. Сумата се поделя между организаторите и училищата-гнезда, осигуряващи база и квестори за събитието.

Предвидени са сертификати за участниците и класираните. Първите 30 за всяка възрастова група ще могат да участват в националния кръг на състезанието през месец април 2011 г. с осигурен награден фонд от Майкрософт България и партньори.

За повече информация
dgklaz@dgklaz.net