Мнения

Остават броени дни до крайния срок за регистрациите за “Наградите на БАИТ 2014“

Остават пет дни до крайния срок за регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ 2014“. До този момент са направени 37 регистрации в 11 категории – Образователна награда, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, StartUp, Мобилни решения, Общинска администрация, Държавна администрация, е-Business, Журналистически принос, Развлекателен софтуер  и Специална награда. http://bait-awards.bg/Participants/

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2015 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/

Регистрацията е безплатна.

Тази година има два нови момента – добавя се нова категория за „Развлекателен софтуер”, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Вторият момент е, че конкурсът ще се проведе в рамките на европейския проект Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ. Това е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. По-голямата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

Това четвърто издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда (печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри), Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

Кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев.

И в това издание на конкурса, към статуетките и грамотите в отделните категории, ще има и паричните награди. Те  са  под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Как са протекли предишните три издания на конкурса и кои са победителите в отделните категории по години може да се види на http://bait-awards.bg/Archive/

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg .

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 05.02.2015 г.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ“ за 2014 г. се провеждат с подкрепата на:

Сребърни спонсори: SAP Labs България, Майкрософт и Леново

Бронзови спонсори: Солитрон България и Кантек

В партньорството с: БНТ, БНР, БТА, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews, Diploma.bg, Digital Europe, Национален център за безопасен интернет, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Националното сдружение на общините в Република България, LauncHub, Eleven, StartUP, Start it Smart, b2b Media и Предприемач.