Учители

Осми глобален форум на Майкрософт Партньори в познанието

Най-доброто от образованието в световен мащаб ще бъде демонстрирано от 28 ноември до 1 декември в столицата на Чехия Прага в рамките на Осмия глобален форум на Майкрософт Партньори в познанието.

Събитието събира най-иновативните педагози и училищни лидери в света, за да им демонстрира последните достижения в технологиите в класната стая, оказващи въздействие върху милиони учащи се в целия свят.

Тази година в Прага ще се съберат повече от 500 души от 75 страни – образователни министри, политици, експерти и учители, за да „сверят часовниците“ си и да споделят личен опит за това как прилагат технологиите в стремежа си да направят обучението по-интересно и ефективно.

Учителите, които ще присъстват на форума са селектирани сред повече от 250 000 техни колеги от целия свят. Участието си те са заслужили благодарение на своя иновативен подход към учебния процес, както и заради умението да съчетаят педагогическите си умения с личната си визия за развитието на образованието и прилагат всичко това в работата си с учащите. Всички те са потенциални победители в 18-те награди, раздавани на най-добрите от тях.

Ще бъдат определени и училищата, които ще се присъединят към Partners in Learning Schools Program – глобалната общност, в която учители и образователни лидери могат да споделят опита си.

Още за събитието прочетете тук