Учители

Онлайн събитие на Майкрософт Hack the Classroom – 30 януари

Търсите ли начини да сте по-иновативни и креативни в работата си като преподаватели? Microsoft’s Hack the Classroom е безплатно цифрово събитие за учители и училищни ръководители, имащи за цел да предоставят на колегите си поглед върху последните тенденции в областта на образоването.

Елате да научите от образователните лидери и иноваторите в класната стая, както и от техните ученици, заедно с които променят образованието, как да управлявате успешно своите собствени учебни и преподавателски практики.

Това ще се случи с предизвикването на диалог в реално време, в който ще можете да чуете конкретни истории за добри практики, да задавате въпроси и получавате отговори.

Подгответе въпросите си, свържете се с колегите си и дайте възможност за участие в диалога и на вашите ученици. Направете стъпка към претрансформирането на класната стая и я присъединете към нас, за да узнаете за успешните практики на преподаване, съдействащи за подобряването на резултатите на учениците. Не пропускайте този шанс!

Събитието ще се проведе на 30 януари 2016 18:00 ч. – 20:00 ч.

Още за събитието и как да се регистрирате ще научите тук