Мнения

Онлайн обучение по Английски език

 Всички подадени до 10 януари заявки са обработени.

Г-жа Ивелина Крумова обърна внимание, че не е отбелязано изрично, че заявки ще се приемат до 10 януари, за това всички подадени и днес (11 януари) заявки ще бъдат обработени. НЯМА ДА БЪДАТ ОБРАБОТВАНИ ЗАЯВКИ, ПОЛУЧЕНИ СЛЕД 11 ЯНУАРИ!

Ето и подробности:

Всички учители, които са подали служебна бележка и потребителското име, с което влизат в сайта www.teacher.bg са включени в курса.

Поради удължаване на срока с един ден, утре всички ще получат на е-мейла, от който са изпратили заявка, паролата за достъп до виртуалната класна стая и помощни материали. Виртуалната класна стая се достъпва с потребителското Ви име в сайта www.teacher.bg и генерираната парола.

Обучението ще се проведе в рамките на един месец, през ден, 3 учебни часа.

Има над 250 регистрирани учители, което налага да бъдете разделени в групи. Всеки ще влиза в групата, както му е определена, но няма да може да достъпва групи в друго време.

Взели сме в предвид факта, че болшинството от учителите може да влизат в интернет след 19.30 часа, но са предвидени и групи в ранния следобед – от 17.00 часа.

Дори да пропуснете определен урок, той ще бъде качван в сайта.

Моля имайте в предвид следното:

Все още има учители, които са ни изпратили бележка, но не са ни изпратили Потребителското си име. Без потребителско име не можем да дадем достъп до курса.

– Немалка част от учителите са регистрирани от общ е-мейл. На този е-мейл ще получат и паролата за достъп.

– На 14 януари ще направим тест на системата, ще ви дадем подробности, както и ще отговорим на ваши въпроси. Желателно е всички да участват.

Очаквайте утре (в ранния следобед) на е-мейлите си паролата и адресът за достъп.