Мнения

Обявени са датите за конференцията DevReach 2012, стартира и процесът за подбор на лектори

Седмото издание на международната конференция за Microsoft разработчици и технологии ще се състои на 4 и 5 октомври в София.

Миналогодишната конференция DevReach събра на едно място повече от 600 софтуерни разработчици / ИТ специалисти от 21 европейски страни и 28 лектори от 3 континтента.  Тази година организаторите очакват повече от 700 човека с още по-голямо чуждестранно участие. Регистрацията вече стартира и до 5 юли всеки може да се възползва от 30% отстъпка от цената.

Сесиите в тазгодишното издание на събитието ще са организирани в 5 паралелни потока:

  • Уеб програмиране
  • Разработка на приложения за мобилни устройства
  • Гъвкави методологии (Agile)  
  • Софтуерни архитектури
  • Облачни технологии

В момента тече и процесът за избор на лектори. До 20 май желаещите да са лектори на събитието, могат да изпратят своите предложения на адрес speak@devreach.com, попълвайки формуляра, който е достъпен на сайта на конференцията.

В миналогодишното си издание, DevReach предложи на разработчиците среща и обмяна на опит с 28 лектора от 9 държави, разположени на 3 континента. Сред тях бяха 12 Microsoft MVPs, 6 регионални директори на Microsoft, 6 INETA лектори, 10 автори на повече от 60 книги, издадени от Microsoft Press, O’Reilly Media, Sams, Que, Wrox, Apress, Packt Publishing, Manning Publications и други.

За тази година организаторите подготвят още повече възможности за активно участие на разработчиците в конференцията, които скоро предстои да обявят.

DevReach е съвместна инициатива на Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net.  Всеки, който желае да е информиран за новините, свързани с DevReach, може да следи събитието във  Facebook, Twitter и LinkedIn

За повече информация: Наталия Димитрова, +359 889 400 177, Natalia.Dimitrova@telerik.com