Мнения

Обучител по програмиране за деца

SoftUni Kids е най-новата инициатива на СофтУни! Мисията ни е да предоставим достъпна и качествена подготовка в сферата на програмирането. Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект. Нашата цел е не просото да научим децата на основи на програмирането, а да развием логическото им мислене, въображението им и вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно!

Групите ни са от по 20 деца, с които работи екип от двама преподаватели.От януари търсим двама учители, които да започнат като асистенти на обучителите, а след април да поемат ролята на обучители по програмиране.

Ако ти си:

·        вдъхновен от работата с деца

·        вдъхновен от новите технологи и техните възможности /задълбочени познания по програмиране не са необходими, но силният интерес в сферата ще ти помогне/

·        обичаш да работиш в екип

·        и имаш добри познания по английски език,

изпрати CV и кратно описание на любимата ти игра/тактика/похват/вдъхновяваща история, с която мотивираш децата да работят в екип на reni@softuni.bgдо 06.01.2017.

Работата е почасова, а занятията се провеждат през събота, неделя и вечер през седмицата. Заетостта през януари ще е свързна с първоначалното ти обучение и ще е между 1-2 пъти седмично, а след това в зависимост от възможностите ти, но минимум 2 пъти седмично по 2 астрономически часа.

Източник: teacher.bg