Учители

Нова гимназия в Бургас търси учители и зам.-директори

Гимназията по компютърно програмиране и иновации в Бургас търси учители. Има свободни места за преподаватели по български език и литература, математика и английски език. Съобщението е на Община Бургас.

Кандидатите трябва да изпратят заявление за заемане на длъжността и необходимите документи до Директора на гимназията. Срокът е до 10 юни. Освен учители, компютърното училище търси да назначи още заместник-директор по учебната дейност и още един, който да отговаря за административната дейност в гимназията.

Създаването на Професионална гимназия по програмиране и иновации е по идея на кмета на Бургас Димитър Николов, в отговор на необходимостта от ново професионално образование в последните години, ориентирано към потребностите на бизнеса. В гимназията ще се изучава интензивно чужд език в професионално направление „Компютърни науки“, специалности „Програмно осигуряване“ и „Приложен програмист“.

Училището по програмиране ще отвори врати тази есен. Първият прием за учебната 2018/2019 година ще бъде обявен за общо 104 ученици.

Източник: novini.bg